© Muhabir Gazetesi 2021

Nazilli'de eğlencenin dibine vuruldu

Nazilli’de bir cep telefonu işletmesinin sponsorluğunda gerçekleştirilen kadınlar matinasında, internet fenomeni Murat Övünç sahne aldı. Gece boyunca birbirinden güzel şarkılar söyleyerek davetlileri eğlendiren Övünç, Nazillili kadınlara unutamayacağı bir gece yaşattı 

Nazilli’de Onurum GSM cep telefonu işletmesi sponsorluğunda kadınlar matinası yapıldı. Nazilli Ahmet Şensan Kültür Merkezi'nde düzenlenen matinada internet fenomeni Murat Övünç sahne aldı.

Öğle vakitlerinde Onurum GSM 2'nin açılışına katılan ardından işletmenin sponsorluğuyla düzenlenen matinaya katılan Övünç, kadınlara unutamayacağı bir gece yaşattı. Birbirinden güzel şarkılara eşlik eden ve doyasıya eğlenen kadınlar, Övünç'ün sahne performansına hayran kaldı.

Özellikle sıcak kanlılığı ve cana yakınlığı ile kadınların gönlünde taht kuran Övünç, Nazilli'ye de hayran kaldığını söyledi. Nazilli'nin eğlenceyi sevdiğini söyleyen Övünç, "Geldiğim andan itibaren başta Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan olmak üzere herkese ilgi ve alakası için teşekkür ederim. Onurum GSM'ye ayrıca teşekkür ediyorum. Nazilli aklımda hep çok güzel olarak kalacak. Nazilli'yi seviyorum" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER