© Muhabir Gazetesi 2021

Nazilli halkı Başkan Özcan'a sahip çıktı!

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın Huzurevinde düzenlenen iftar programına davet edilmemesine vatandaşlardan büyük tepki geldi. Başkan Özcan’a sahip çıkan ilçe halkı, sosyal medya hesaplarından “Bunlar mı tarafsız ve dindar? Hani milli iradeye saygı? Çok yazık. Ramazanda siyaset olmaz. Başkanı yok sayanı bizde yok sayarız” paylaşımlarında bulundu.

Nazilli Haluk Alıcık Huzurevi’nde düzenlenen iftar programını Nazilli halkı da sert bir dille eleştirdi. Tüm protokol üyelerinin ve AK Partililerin tam kadro yer aldığı iftar programına Başkan Özcan’ın davet edilmeyerek yok sayılması vatandaşları kızdırdı. Başkan Özcan’ın kendilerini temsil ettiğini savunan bazı vatandaşlar, sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulundu. Paylaşımlarda, “Yaşlıları ve engellileri siyasete alet etmeyin. Nazilli Belediye Başkanı bizim temsilcimizdir. Protokolün olduğu yerde o da vardır. Bu tamamen halkın gözünden düşmeniz demektir” ifadelerine yer verdiler.

“BİR KURUŞUM VARSA HARAM OLSUN”

Başkan Özcan’ın iftar programına davet edilmemesini sert bir dille eleştiren Muhiddin Çetin isimli vatandaş, “Bu iftarı kimse kendi cebimden vermiyor. Kurum iftar veriyor ve o kurum devlete aittir. Yani bizim ödediğimiz vergiler karşılıyor. Bizim ödediğimiz vergiyi yerken dahi ayrım yapmak, birilerini yok saymak ne kadar adil, ne kadar vicdani, ne kadar islam ahlak ve faziletine uygun? Benim hakkım haram olsun. Benim ve ailemin ödediği vergiden o yemekte bir kuruşum varsa ise haram olsun” dedi. Yine Adnan Ertaş isimli vatandaş, “Bunlar mı tarafsız ve dindar? Gururlarına yedirip kabul etmeseler de hazımsızlıkları 3 yıldan beri hala devam ediyor. Kürşat Engin Özcan 200 bin nüfuslu bir ilçenin 45 bin 500 oy almış bir belediye başkanıdır. Hani bunların milli iradeye saygı eylemleri vardı ya” paylaşımında bulundu. 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER