© Muhabir Gazetesi 2021

Meteorolojiden kritik uyarı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son açıklamaya göre Aydın’da hafta boyunca sıcak hava etkili olacak. Hava sıcaklığı 34 dereceye kadar yükselecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından vatandaşlara sıcak hava uyarısı geldi. Yapılan açıklamaya göre yeni haftada sıcaklık 34 dereceye kadar yükselecek. Hafta boyunca açıklanan hava raporu tahimleri şu şekilde oluştu:

25 Nisan Pazartesi günü hava sıcaklığı en düşük 15, en yüksek 30 derece olacak. Kentte gün boyunca az bulutlu hava hakim olacak.

26 Nisan Salı günü hava sıcaklığı en düşük 15, en yüksek 30 derece olacak. Kentte gün boyunca az bulutlu hava hakim olacak.

27 Nisan Çarşamba günü hava sıcaklığı en düşük 14, en yüksek 32 derece olacak. Kentte gün boyunca parçalı bulutlu hava hakim olacak.

28 Nisan Perşembe günü hava sıcaklığı en düşük 15, en yüksek 34 derece olacak. Kentte gün boyunca parçalı bulutlu hava hakim olacak.

29 Nisan Cuma günü hava sıcaklığı en düşük 13, en yüksek 29 derece olacak. Kentte gün boyunca parçalı bulutlu hava hakim olacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER