© Muhabir Gazetesi 2021

İYİ Partili İnal, çalışmalarını sürdürüyor

İYİ Parti Karacasu Belediye Başkan adayı Zeki İnal, seçim çalışmaları sırasında yaptığı konuşmalarda, projelerini çalmakla suçladığı Mehmet Erikmen’e göndermede bulundu. ‘Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır’ diyen İnal, “Yaparsak biz yaparız diğerleri ancak bizim yaptıklarımız projeleri ve sloganları paylaşırlar” dedi.

İYİ Partili İnal ve ekibi cuma günü İlçe merkezinde bir işyeri açılışına katıldıktan sonra ,Dikmen Mahallesinde seçmenleriyle buluştu. Cuma namazını burada kılan İnal, daha sonra pilav hayrına katıldı. Ziyareti sonrasında Ataeymir Mahallesine geçen İnal, semt pazarını dolaşarak esnaflarla sohbet edip projelerini anlattı ve  seçimlerde destek istedi.

Geyre ve Dörtyol Mahallelerine geçen Belediye Başkan adayı İnal, geçen dönem istifa ettikten sonra koltuğunu devrettiği ve kendi projelerini çalmakla suçladığı  Mevcut Başkan Mehmet Erikmen’e göndermede bulundu. İnal, kahve ziyareti sırasında yaptığı konuşmada; "Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Yaparsak biz yaparız diğerleri ancak bizim yaptıklarımız projeleri ve sloganları paylaşırlar” ifadelerini kullandı.


İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER