© Muhabir Gazetesi 2021

İYİ Parti Nazilli'de yönetim düşüyor mu?

Nazilli İYİ Parti’de istifalar çığ gibi büyümeye devam ediyor. Toplu üye istifaları yönetime de sıçradı İYİ Parti Nazilli İlçe Teşkilatı Asil Yönetim Kurulu üyesi ve Aydın İl Delegesi Günnur Göçmen de istifa etti. Yönetimden istifaların süreceği ve çoğunluğun sağlamasıyla birlikte yönetimin düşeceği gelen haberler arasında yer aldı. 

İYİ Parti Nazilli’de istifalar art arda gelmeye devam ediyor. “Nazilli’ye hizmet memlekete hizmet” sloganıyla istifa eden parti üyelerinin ardından istifalar yönetime de taştı. İYİ Parti Nazilli İlçe Teşkilatı Asil Yönetim Kurulu üyesi ve Aydın İl Delegesi Günnur Göçmen de istifa etti. Birçok partilinin kente yapılacak yatırımların önüne geçeceği gerekçesiyle istifa ettiği belirtirdi. Yönetimden istifaların süreceği ve çoğunluğu sağlamasıyla birlikte yönetimin düşeceği gelen haberler arasında yer aldı.

RED KARARI SONRASI TOPLU İSTİFALAR GELDİ

Geçtiğimiz gün Nazilli Belediyesi Ocak Ayı Meclis Toplantısı’nda Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’a hemşehrilik verilmesi için oylama yapıldı. Karara İYİ Parti ve CHP’li meclis üyeleri karşı çıktı. Meclisteki red kararının ardından İYİ Parti Nazilli’de yaprak dökümü başladı. Bakan Varank’a ilçeye yapılması planlanan 2’nci OSB ve Sümerbank Fabrikası’nın bilişim vadisine dönüştürülmesi için verdiği destek sözünden dolayı hemşehrilik verilmesi gündeme gelmişti. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER