© Muhabir Gazetesi 2021

İYİ Parti Nazilli'de nakavt oldu

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın AK Parti’ye katılmasının ardından, İYİ Parti Nazilli’de yaprak dökümü başladı. İYİ Parti’nin önde gelen isimleri “Nazilli’ye hizmet, memlekete hizmet” sloganıyla art arda istifalarını veriyor.  

İYİ Parti Nazilli’de sular durulmuyor. Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın AK Parti’ye geçmesinin ardından İYİ Parti’de kopmalar başladı. Başkan Özcan’a destek veren birçok İYİ Parti üyesi, “Nazilli’ye hizmet, memlekete hizmet” sloganıyla istifasını sunuyor. 
Bir dönem İYİ Parti Nazilli Gençlik Kolları Başkanlığı yapan Gamze Gül Çağlayan, İYİ Parti’den ilk istifa edenlerden oldu. Sosyal medya üzerinden istifa haberini duyuran Çağlayan, “Söz konusu memleketimiz, Nazilli’miz ise parti gözetmeksizin hepimiz elimizi taşın altına koymalıyız. Hepimiz şehrimiz için mücadele etmeliyiz. 
Yerel siyaset memleket siyasetidir. Memleketin bekası için mücadele edilmelidir. 
Gençlik Kolları Başkanlığı yaptığım ve bir çok görevlerde bulunduğum İYİ Parti üyeliğimden bu gün itibariyle istifa etmiş bulunmaktayım” dedi.

İSTİFALARIN ÖNÜ KESİLEMİYOR

2019 yerel seçimlerinde Nazilli Belediyesi’ni Millet İttifakının kazanmasında emeği olan İYİ Parti üyesi Talip Tura, Ahmet Şahin Sarıgöz, Metin İçöz, Merve Gürbüz, Onur Tosun Ali Kemal Demir, Mustafa Özdemir ve Cem Halavurt da istifa ettiklerini duyurdu. Sosyal medya üzerinden istifalarını duyuran partililer, Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a destek çıktı. Eski birçok partilinin istifasıyla birlikte İYİ Parti Nazilli’de büyük yara aldı. İstifaların arkasının gelmesi bekleniyor. 


 


 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER