© Muhabir Gazetesi 2021

İhtiyar sürücü 'pes' dedirtti

Önündeki otomobile çarpan 83 yaşındaki sürücü ekiplere zor anlar yaşattı. İki kişinin yaralanmasına sebep oldu, ortadan kayboldu, sonra gelip "Beni uğraştırmayın" dedi.

Kaza, Alanya-Manavgat D-400 karayolunda Alanya istikametinden Manavgat istikametine seyir halindeki Seyit Gül’ün kullandığı 07 JF 313 plakalı otomobile, aynı istikamette gitmekte olan Ömer Aksoy’un kullandığı 07 BCK 10 plakalı otomobilin Akseki-Konya köprülü kavşağının altında çarpması sonucunda meydana geldi.

Darbe alan otomobil, refüjdeki bariyerlere çarparak dururken, arkadan çarpan otomobil ise yaklaşık 500 metre gittikten sonra Kızılağaç kavşağı yakınlarında durabildi. Motor bölümünde büyük hasar oluşan otomobilin sürücüsü kazanın ardından bir süre ortadan kayboldu. 

Kazanın ardından ortadan kaybolan ve trafik ekiplerinin gelmesinin ardından aracının başına gelen 83 yaşındaki Ömer Aksoy, gerek konuşmaları gerekse hareketleriyle görevli trafik polisi ve jandarma ekibine zor anlar yaşattı. 

Jandarma ekiplerinin ifade için karakola gitmeleri gerektiğini söylemesi üzerine “Ben 83 yaşındayım. Kulağım duymaz gözüm görmez. Yüzde 81 engelli olduğuma dair devlet hastanesinden raporum var. Beni uğraştırmayın. Ne yapacaksanız burada yapın ve ben arabamı kamyona yükleyip gideyim” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER