© Muhabir Gazetesi 2021

Elektrikçiler Odasında Dumanoğlu sesleri

Nazilli’de 16 Ocak 2022 tarihinde yapılacak olan ve dört adayın yarıştığı Elektrikçiler, Elektronikçiler, sıhhi tesisatçılar ve radyo tamircileri odası seçimlerinde, rakiplerine göre bir adım önde olan Ümit Dumanoğlu’nun, mesleğe marka değeri katacağı görüşünde birleşen oda üyelerinin Dumanoğlu’nu başkanlık koltuğunda görmek istediği görüşü ağırlık kazandı.

40 iş kolunu bünyesinde barındıran ve 650 üyesi bulunan Elektrikçiler, Elektronikçiler, sıhhi tesisatçılar ve radyo tamircileri odası seçimlerinde, üyeleri için hazırladığı esnafın haklarını korumaya yönelik seçim vaatlerini, seçildiği taktirde uygulayacağına inandıklarını açıklayan esnaflar, seçimlerde Dumanoğlu’nu destekleyeceklerini açıkladılar.

BAŞKANLIK MAAŞINI ÜYELERE DAĞITACAK
Seçimi kazanacağına kesin gözüyle bakılan Ümit Dumanoğlu’nun Başkanlık koltuğuna oturduğu taktirde, üyelerin haklarını gözetmeye yönelik çalışmalar yaparak, başkanlık maaşını dönüşümlü olarak her ay üyelere dağıtacağını açıklaması, kendisine inanan esnafların, Başkan adayına tam destek vermesine neden oldu.


İletişim sektöründeki başarısıyla adını Duyuran Ümit Dumanoğlu’nun başkanlık görevine gelmesiyle birlikte esnafın haklarını güvence altına almak için, avukatlardan oluşan hukuk komisyonu kuracağını açıklaması ve kayıt dışı çalışanları engelleyeceğini açıklaması odaya kayıtlı üyeler arasında memnunlukla karşılandı.


Öte yandan , dört yılda bir yapılan oda başkanlığı seçimlerinde, mevcut Başkan Mehmet Akyol’un, yönetiminde bulunan bazı isimlerin yönetim kurulu üyeliğinden istifa ederek yollarını ayırması mevcut başkanın güç kaybettiği olarak yorumlandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER