© Muhabir Gazetesi 2021

Dumanoğlu'ndan anlamlı hayır

Nazilli’de esnaflık yapan Ümit Dumanoğlu isimli vatandaş, kardeşi Onur Dumanoğlu’nun ölüm yıl dönümü dolayısıyla karpuz hayrı yapıyor. 55 ton karpuz dağıtacak olan Dumanoğlu, karpuz başına sembolik olarak alacağı 1 TL ile toplanan paraları farkındalık oluşturmak adına Engelliler Derneği’ne bağışlayacak.

Kardeşi Onur Dumanoğlu’nun ölüm yıl dönümü dolayısıyla 55 ton karpuz dağıtacak olan Nazilli esnaflarından Ümit Dumanoğlu, ilçedeki vatandaşları yaptıkları hayra davet etti.  Yeni Sanayi Mahallesi, Nazilli Ticaret Odası Hizmet Binası karşısında hayır yaptıklarını ifade eden Dumanoğlu, her karpuzdan sembolik olarak alacakları 1 TL ile toplanacak paraları Engelliler Derneği’ne bağışlayacaklarını ifade etti. 

“FARKINDALIK OLUŞTURMAK İSTEDİK”

Kardeşinin ölüm yıl dönümü dolayısıyla hayır yaptıklarını belirten Ümit Dumanoğlu, “Kardeşimin ölüm yıl dönümü ve hayır yapmak istedik. Bundan dolayı vatandaşlarımıza dağıtmak için 55 ton karpuz aldık. Hayır yaparken de anlamlı bir faydamız dokunsun istedik. Farkındalık oluşturmak daha anlamlı olacak diye düşündük. Bundan dolayı her karpuz hayrımızdan 1 TL ücret alıyoruz. Buradan toplayacağımız parayı da ilçede faaliyet gösteren Engelliler Derneklerine bağışlayacağız. Hem hayır yapıp hem insanlara dokunmak istedik. Herkesi hayrımıza davet ediyoruz” dedi. 


 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER