© Muhabir Gazetesi 2021

Dumanoğlu: Tüm üyelerimizi kahvaltımıza davet ediyorum 

Önümüzdeki ay yapılacak seçimler için çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Nazilli Elektrik Elektronik Sıhhi Tesisat Saat Radyo Tamircileri Odası’na başkan adayı Ümit Dumanoğlu, odaya kayıtlı olan üyelere seslenerek düzenleyecekleri kahvaltı etkinliğine davet etti.

Nazilli’de Elektrik Elektronik Sıhhi Tesisat Saat Radyo Tamircileri Odası’nda seçim heyecanı başladı. Başkan adayı Ümit Dumanoğlu tarafından yarın saat 10.00'da Hangar Kafe'de kahvaltı etkinliği düzenleyecek. Düzenlenecek etkinlikte üyelerine seslenecek olan genç başkan adayı Dumanoğlu, projelerini anlatacak. Tüm üyeleri kahvaltı etkinliğine davet eden Dumanoğlu, "Odamıza kayıtlı tüm üyelerimizi kahvaltı etkinliğimize davet ediyorum" dedi

“SORUNLARI DİNLEYEN VE ÇÖZÜM ÜRETEN BİR YÖNETİM SERGİLEYECEĞİZ”
Kahvaltı etkinliğinde projelerini anlatacağını söyleyen Ümit Dumanoğlu, "Yarın düzenleyeceğimiz kahvaltı etkinliğine tüm üyelerimizi davet ediyorum. Projelerimi dinlemelerini istiyorum. Biz, üyelerimizin sorun ve sıkıntılarını dinleyerek, çözüm üreten bir yönetim anlayışı ile daima üyelerimiz için çalışacağız. Bunun sözünü veriyoruz" şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER