© Muhabir Gazetesi 2021

CHP’li Yıldız: Müzik yasağı kalkmalıdır

CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, TBMM Genel Kurulunda konuşma yaptı. CHP’li Yıldız’ın gündeminde müzik yasağı vardı. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, TBMM Genel Kurulunda söz aldı. Mecliste konuşan CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, “müzik yasağı kaldırılmalıdır” dedi. 
Aydınlı vatandaşlarımız müzik yasağının kalkmasını istiyor.

CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, kalkan maske yasaklarının ardından müzik yasağının da kalkmasını istedi. CHP’li Yıldız, “Müzik yasağını pandemi dolayısıyla Hükümet getirmişti. On binlerce insanın ekmek yediği bir sektör bu. HES kodu yasakları kalktı, maske yasakları kalktı, pandemiyle ilgili her türlü yasak kalktı; müzik yasakları kalkmadı. Geçen hafta yine Aydın’da Kuşadası ve Didim’deydim, turizm sektörü 1 Nisanda başlıyor ve mekân sahipleri, turizmle uğraşan arkadaşlarımız “Henüz herhangi bir yasak kalkmadığı için mekânları açamıyoruz. Sizin aracılığınızla Cumhurbaşkanına, Turizm Bakanına ve İçişleri Bakanına sesleniyoruz: Bir an önce kararınızı verin, müzik yasağını kaldırınız.” Diyorlar” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER