© Muhabir Gazetesi 2021

CHP’li Tetik’ten gövde gösterisi

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Nazilli Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Tetik, ilçe merkezindeki seçim çalışmasına Uzunçarşı esnafını ziyaret ederek başladı. CHP’li Tetik esnaftan yoğun ilgi gördü.

“Gönülleri kazanarak başaracağız” sloganıyla ilçe merkezindeki seçim çalışmasına başlayan CHP Nazilli Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Tetik, ilçe esnafıyla buluştu. Seçim çalışmasında Tetik’e CHP Nazilli İlçe Başkanı Aslıhan Ökmen ve yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri, kadın kolları, gençlik kollarlı ve partililer eşlik etti. Uzunçarşı esnafını selamlayıp elini sıkan CHP’li Tetik, büyük destek gördü. Esnafın sorunlarını da dinleyen Tetik, bol bol not aldı. Altıntaş Mahalle Muhtarlığı'na da uğrayan Tetik, muhtar Ahmet Ertemöz ile sohbet etti.

“NAZİLLİ’Yİ BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”

Esnaf ziyaretinin ardından açıklamada bulunan CHP’li Tetik, “Adaylığımızın açıklanmasının hemen ertesi günü seçim çalışmalarımıza başladık. Dün Pirlibey Mahallemiz’de vatandaşlarımızla buluştuk. Bugün de ilçe merkezimizdeki esnaflarımızı ziyaret ettik. Esnafımız dertli. Hem ülkenin ekonomik durumundan, hem de Nazilli’nin sorunlarından dolayı dert yanıyorlar. Nazilli’yi ‘emekli şehri’ söyleminden kurtarmamız gerekiyor. Her bir vatandaşımızı tek tek dinliyoruz. STK’lar ile önümüzdeki günlerde bulaşacağız. Herkesten fikir alıp, kendi projelerimizle birlikte Nazilli’yi bambaşka bir konuma kavuşturacağız. Nazilli’mizi, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu ile birlikte CHP belediyeciliği ile buluşturacağız. Vatandaşlarımıza gösterdikleri ilgi ve destekten dolayı teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER