© Muhabir Gazetesi 2021

CHP'li Çankır, milletvekili aday adaylığını açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Başkanı Ali Çankır, milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa ettiğini açıkladı. Millet iktidarında yeniden tesis edilecek güçlendirilmiş parlamenter sistemde herkese çok fazla görev düşeceğini belirten CHP’li Çankır, “Ben de bu iktidar yürüyüşünde Meclis’te daha fazla görev, daha fazla sorumluluk almak istiyorum.” dedi.

CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, parti binasında düzenlediği basın toplantısıyla görevinden istifa etti. Toplantıda CHP’li Çankır, milletvekili aday adaylığını açıkladı. Çankır’ın görevinden istifa ederek milletvekili aday adaylığını açıkladığı toplantıya CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, Yenipazar Belediye Başkanı Yüsran Erden, Aydın Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Barış Altıntaş, ilçe başkanları, meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

“GÜZEL GÜNLER UZAK DEĞİL”
Milletvekili aday adaylığının hayırlı olmasını dileyen Çankır, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun ortaya koyduğu İkinci Yüzyıla Çağrı vizyonu ışığında dünya ile rekabet eden, yüzünü daima ileriye dönmüş yarınlara az kaldı. Yoksulluğu yöneten değil, yoksulluğu ortadan kaldıran yeniden güçlendirilmiş parlamenter sistemde halkımızın yüzünün daima güleceği yarınlar uzak değil. Bugün maalesef ki bir Saray iktidarı var ve bu iktidarda halk daha fazla yoksullaşıyor. Henüz açıklanan asgari ücret, yapılan zamlarla birlikte ücretlinin eline geçmeden eriyecek. Vatandaşımızın tenceresi kaynamaz oldu.” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER