© Muhabir Gazetesi 2021

CHP'li Apaydın milletvekili aday adaylığını açıkladı

Bozdoğan CHP'li eski dönem Belediye Başkanı Salim Tümer Apaydın, CHP Aydın milletvekili aday adaylığını Bozdoğan İlçe Binası'nda düzenlenen basın toplantısı ile açıkladı.

CHP Aydın milletvekili aday adaylığı açıklamaları gelmeye devam ediyor. Bozdoğan CHP'li eski dönem Belediye Başkanı Salim Tümer Apaydın, CHP Bozdoğan İlçe Binası önünde düzenlenen toplantı ile 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimler için milletvekilliği aday adaylığını açıkladı. Milletvekilliğine adım atan Apaydın, "Teveccüh edilir milletvekili olursam, yine halktan, sizden biri olacağıma söz veriyorum" dedi. Bozdoğanlı vatandaşlar Apaydın'ın sözleri üzerine, 'geliyor gelmekte olan' şeklinde naralar attı.

'MAKAM BENİ BOZMADI BOZMAYACAK'

Sözlerine depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için başsağlı dileyen Bozdoğan CHP'li eski dönem Belediye Başkanı Salim Tümer Apaydın, "Tekrar siyaset sahnesine hiç ayrılmadığım yolda geri milletvekili aday adayı olarak geri dönüyorum. Bugün kendime konuşma hazırlamadım çünkü aileye nutuk atılmaz. Çiftçinin, esnafın, köylünün, memurların dertlerinin ne olduğunu çok iyi biliyoruz. Kimsenin şu anki duruma dayanacak gücü kalmadı. Bu ülkenin geldiği bi noktaya kayıtsız kalamazdım. Baba ocağındann bu yola çıkmaya karar verdim. Sizlerin yanında olmak şartıyla aday adaylığımı açıklıyorum. Bu şerefli görev verilir Teveccüh edilir milletvekili olursam, yine halktan, sizden yana olacağıma söz veriyorum. Eskiden neysem yine o olacağım. Makam beni hiç bir şekilde değiştirmeyecek. Herkese çok teşekkür ediyorum" dedi. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER