© Muhabir Gazetesi 2021

CHP Nazilli’yi Tetik heyecanı sardı

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Nazilli’de belediye başkan adaylığı için Ertuğrul Tetik isminin açıklanmasına saatler kala partide heyecanlı bekleyiş sürüyor. Kamuoyunda partinin de desteğini arkasına alan Tetik’in, belediye başkanlığını kazanmaya en yakın aday olduğu görüşleri öne çıktı.

CHP Nazilli’de belediye başkan adayı Gamze Yolcu Metin adaylıktan çekildiğini açıkladı. Krize dönen adaylık süreci ile ilgili belirsizlik, bu akşam düzenlenecek PM toplantısında netlik kazanacak. Aday adayı olan Dr. Ertuğrul Tetik’in isminin Genel Merkez’e verildiği, bu akşam adaylığının resmen ilan edileceği öğrenildi.

TETİK İSMİ PARTİDE HEYECAN YARATTI

Aday adaylığını açıklamasıyla partinin tabanının ve önde gelen isimlerinin desteğini arkasına alan Dr. Ertuğrul Tetik, adaylığının resmi olarak ilan edilmesinin ardından sahaya inecek. Gamze Yolcu Metin’in adaylıktan çekilmesiyle ismi gündeme gelen Tetik, partide de heyecan yarattı. Kamuoyunda partinin de desteğini arkasına alan Tetik’in, belediye başkanlığını kazanmaya en yakın aday olduğu görüşleri öne çıktı.

Öte yandan Tetik’in Genel Merkez’in yaptırdığı anketlerde de ilk sırada çıktığı ifade edildi.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER