© Muhabir Gazetesi 2021

Başkan Ömer Günel’den flaş açıklama: Bu bana kurulmuş bir kumpas

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, geçtiğimiz gün saldırıya uğrayan gazeteci yazar Ergün Poyraz’ın iddialarına yanıt verdi. Başkan Ömer Günel, “Bu bana kurulmuş bir kumpas” dedi.

Aydın’ın Kuşadası ilçesi Davutlar Mahallesi’nde yaşayan yazar Ergün Poyraz, evinin önünde üç kişinin saldırısına uğramıştı. Yaralanan Poyraz, hastaneye kaldırıldı ve bir süre yoğun bakımda tedavi gördü. Poyraz bugün yoğun bakımdan çıktı. Yoğun bakımdan çıktıktan sonra Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’e yönelik bazı iddialar ortaya atan Poyraz’ın iddialarına Başkan Ömer Günel canlı yayında yanıt verdi.

Poyraz’ın iddialarını reddeden Başkan Ömer Günel, “Öncelik Ergün Poyraz’a ‘geçmiş olsun’ diyorum. Saldırının yaşandığı ilk andan itibaren konunun takipçisi oldum. Böyle bir şiddet olayının tarafı olmamız mümkün değil. Ben hukukçuyum, avukatım. Ergün Bey’in söyledikleri talihsiz bir açıklamadır. Olay yargıdadır, aydınlanacaktır. Ergün Bey bu olay aydınlandıktan sonra benden özür dileyecektir. Yargı mensuplarına buradan çağrı yapıyorum, lütfen olayı hızlıca aydınlatalım. Ergün Bey, bundan 15-20 gün önce bir bilgi edinme başvurusunda bulunmuş. Bizim belediyedeki arkadaşlarımız da cevap vermek üzere hazırlıklarını yapıyorlardı. İhaleyle ilgili iddialara buradan cevap veremem. Biz her şeyi hukuka uygun yapmaya çalışıyoruz. İhaleyi alan kişi ‘PKK’lı diyor’ bununla ilgili güvenlik soruşturmasını kim yapıyor Emniyet. Açık söylüyorum bu bana kurulmuş bir kumpas” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER