© Muhabir Gazetesi 2021

Başkan adayı İnal çalışmalarını sürdürüyor

Seçim çalışmaları kapsamında Karacasu’da çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. İyi Parti Karacasu Belediye Başkan adayı Zeki İnal, Yeniköy mahallesini ziyaret etti.

Belediye Başkan adayı Zeki İnal, ‘Karacasu iyi olacak’ sloganıyla yola çıkarak çalışmalarını sürdürüyor. Yeniköy mahalle sakinleri ile birlikte sohber eden İnal, vatandaşların istek ve taleplerini dinleyerk projelerini anlattı. Ziyaretlerine aralıksız devam eden Başkan adayı Zeki İnal, vatandaşlarla bir araya gelerek kapsamlı görüşmelerini sürdürüyor. İnal partisine yeni üyeler kazandırarak çalıışmalarına devam ediyor. İnal Yeniköy mahallesi gezisinde Adem Bahçe ve Ümit Aksoy isimli vatandaşları üye yaparak İyi Parti saflarına dahil etti. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan İnal, coğrafi işaret alan Yeniköy Dikmen Balı’nın tanıtımı için her yıl Bal festivali düzenleyerek bunu geleneksel hale getireceklerinin sözünü verdi.

“YENİKÖY DİKMEN BALI İÇİN HER YIL BAL FESTİVALİNİN DÜZENLENMESİ SÖZÜNÜ VERDİK”

Yeniköy Dikmen Balı için Bal festivalinin sözünü veren Belediye Başkan adayı Zeki İnal, “Seçim çalışmalarımız kapsamında Yeniköy mahallemizi ziyaret ettik. Ayrıca Adem Bahçe ve Ümit Aksoy kardeşlerimizi iyiler ailesine dahil ettik. İyi Patiyi seçtikleri için kendilerine teşekkür ederiz. 31 Mart’ta mahalle hakından destek sözü aldık. Yeniköy mahallemizde ilk işimiz arazi yollarının yapılması ve Büyükşehir’e verilen cemiyet yerinin geriye alınarak sağlıklı, tehlikesiz bir cemiyet yerinin yapılması, mahalle aralarının kilitli parke taşı döşenmesi sözü verildi. Vatandaş isteyecek biz yapacağız dedik, Ayrıca coğrafi işareti alan Yeniköy Dikmen Balı için her yıl Bal festivalinin düzenlenmesi sözünü de verdik. Biz hizmet için varız. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır dedik. Yeniköy mahalle halkının bizlere gösterdikleri hoş sohbet, samimiyet ve misafir perverliklerinden dolayı ayrıca muhtarımız Musa Girgin ve mahalle halkına teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER