© Muhabir Gazetesi 2021

Ak Partili Abak'a sert tepki!

AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Mustafa Abak, kapalı yüzme havuzunun bulunduğu alana yapılacak go kartı pisti ihalesinin sonuçlananarak, temeline başlanacağını belirtti. Abak, bu açıklamasından sonra adeta topa tutuldu. Bir çok vatandaş Abak'a tepki vererek, gereksiz bir proje olduğunu dile getirdi.

Maliyetinin 9 milyon olduğunu açıklayan Ak Parti Nazilli İlçe Başkanı Mustafa Abak, kapalı yüzme havuzunun bulunduğu alana yapılacak projeye ilişkin bilgi vererek, go kart pisti, portatif tribün, soyunma odası, tenis kortu ve çevre düzenlemesinin bu ay içinde başlayacağını kaydetti.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI!

Bir çok vatandaş bu durum üzerine sert tepkiler verdi. Nazilli'nin böyle bir şeyden ziyade vatandaşın yararına yapılacak işlere aç olduğunu dile getiren vatandaşlar, istihdam yaratmadan bu kadar paranın boşa yatırılmasına ise "sandıkta görüşeceğiz" ifadesini kullandı.

Bir vatandaş ise "Hangi inşaatçıyı zengin edeceksiniz yine söyleyin bari onu bilelim. Vergilerimizi çöp etmeyi bırakın, sandıkta cevabınızı alacaksınız" dedi.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER